ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ

Γραφεία Τελετών

Κατηγορίες

Αγ. Ιεροθέου 56 Α, ΤΚ: 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Διεύθυνση

2105720628, 2105759085

Τηλέφωνο

6974554835

Κινητό

2105759085

Fax

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

35

χρόνια

σε λειτουργία

Γραφείο τελετών.

Το γραφείο μας λειτουργεί από το 1984, εξυπηρετούμε όλο το 2ωρο.
 

Υπηρεσίες γραφείου: διεκπεραίωση πένθιμων τελετών καλύπτοντας πάντοτε τις ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη, μεταφορές σορών σ’ όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα και στα νησιά, μεταφορές σορών από και  προς το εξωτερικό καθώς επίσης και αποτεφρώσεις σορών αναλαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.
 

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών που χρειάζονται για μία αξιοπρεπή τελετή. Συγκεκριμένα παραλαβή της σωρού από οικία, νοσοκομείο ή όπου αλλού χρειαστεί και μεταφορά αυτής σε ειδικό ψυκτικό θάλαμο σε δημόσιο κοιμητήριο.
 

Οργάνωση όλων των λεπτομερειών της τελετής όπως ημέρα, ώρα και τόπος ταφής, έκδοση και τοιχοκόλληση αγγελτηρίων, έκδοση άδειας ταφής από τις αρμόδιες υπηρεσίες, περιποίηση και καλλωπισμός της σωρού από εξειδικευμένο προσωπικό και φραγκοφορείς για την μεταφορά της σωρού.
 

Αναλαμβάνουμε επίσης δημοσίευση αγγελίας θανάτου σε εφημερίδες  καθώς  και βιβλίο συλλυπητηρίων  στο οποίο αναγράφονται οι παρευρισκόμενοι της  τελετής σε περίπτωση που εσείς επιθυμείτε. Παροχή πολυτελέστατων οχημάτων για την μεταφορά της σωρού κατά την τελετή.


Η πολυτελής παρουσία μας στον χώρο εξασφαλίζει την αμέριστη συμπαράσταση, τον σεβασμό, τον επαγγελματισμό και την αξιοπρέπεια προς τις οικογένειες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή!
 

Μεταφορές σε όλητ ην Ελλάδα. Ειδική τιμή στους Κρητικούς


Photo Gallery

Σχόλια

comments powered by Disqus

Εξυπηρετεί:

ΑΘΗΝΑ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΕΥΡΩΠΗ, ΙΛΙΟΝ, ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΧΑΪΔΑΡΙ

Βρείτε μας και εδώ