ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ MSc ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ MSc ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές

Κατηγορίες

Ακροπόλεως 1 & Αιμ. Βεάκη (πλησίον Μετρό Περιστερίου), ΤΚ: 12134, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Διεύθυνση

2111825166

Τηλέφωνο

6956923086

Κινητό

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

11

χρόνια

σε λειτουργία

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής. Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία Ενηλίκων, Παιδιών & Εφήβων.
 

Ο Βασίλης Αναστασιάδης MSc είναι ψυχολόγος (αρ. άδειας ασκήσεως επαγγέλματος: 554, ημερομηνία: 13/05/2011), αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και διπλωματούχος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Ειδίκευσης στη Σχολική Ψυχολογία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
 

Η ψυχοθεραπευτική του μετεκπαίδευση είναι στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία Ενηλίκων, Παιδιών & Εφήβων στην Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών.

Παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια έχει παρακολουθήσει πληθώρα επιμορφώσεων που εστιάζουν στην αξιολόγηση και παρέμβαση Παιδιών, Εφήβων & Ενηλίκων.

 

Από το 2018 διατηρεί το δικό του προσωπικό χώρο στο κέντρο του Περιστερίου (στάση ΜΕΤΡΟ: Περιστέρι), όπου και παρέχει υπηρεσίες ψυχολογικής αξιολόγησης, ψυχοθεραπείας και ψυχολογικής υποστήριξης σε Παιδιά, Εφήβους και Ενήλικες πάνω σε ένα ευρύ φάσμα δυσκολιών και δυνατοτήτων.

Με σεβασμό προς το προσωπικό ταξίδι και την ιστορία των ανθρώπων που συνεργάζεται, επιδιώκει σταθερά να βρίσκεται στο πλευρό τους, να είναι εκεί γι' αυτούς και να βαδίσει μαζί τους τον ξεχωριστό για τον καθένα, δρόμο της ψυχοθεραπείας.

 

Την τριετία 2015-2018 εργάστηκε ως Σχολικός Ψυχολόγος σε δημόσια ειδικά σχολεία της Αττικής, υποστηρίζοντας σε μαθησιακό και ψυχοκοινωνικό τομέα μαθητές, οικογένειες και εκπαιδευτικούς.

Από το 2017 συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς, αναλαμβάνοντας ενήλικες με διάφορες και διαφορετικές δυσκολίες, υπό εποπτεία.

Από το 2012 συνεργάζεται με ιδιωτικά κέντρα παρέχοντας υποστήριξη σε ένα μεγάλο αριθμό παιδιών, εφήβων και των οικογενειών τους.

 

Την περίοδο 2008-2012 υπήρξε ασκούμενος σε σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (από παιδικούς σταθμούς έως δευτεροβάθμια εκπαίδευση - ΓΕΛ και ΕΠΑΛ), σε ΚΕΔΔΥ και Κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής, συγκεντρώνοντας συνολικά περισσότερες από 1.000 ώρες πρακτικής άσκησης.

 

Από το 2008 έχει συμμετάσχει σε αρκετές έρευνες (ενδεικτικά: στάθμιση νευροψυχολογικών δοκιμασιών στον ελληνικό πληθυσμό, διαδικασία προσαρμογής και στάθμισης του εργαλείου μέτρησης νοημοσύνης Raven Colored Matrices και WPPSI-III στον ελληνικό πληθυσμό κ.α.) ενώ έχει δημοσιεύσει σε διεθνές επιστημονικό περιοδικό.
 

Ψυχολογικές Υπηρεσίες Ενηλίκων, Παιδιών & Εφήβων:
 

 • Άγχος (διαταραχή πανικού, αγοραφοβία, φοβίες, ψυχαναγκαστική διαταραχή, γενικευμένη αγχώδης διαταραχή, μετατραυματικό stress κ.α.)
 • Διαταραχές του συναισθήματος (Κατάθλιψη, επιλόχεια κατάθλιψη, δυσθυμική διαταραχή κ.α.)
 • Ψυχοσεξουαλικές δυσλειτουργίες
 • Κρίσιμα & Μεταβατικά γεγονότα ζωής (γάμος, υποδοχή νέου μέλους στην οικογένεια, διαζύγιο κ.α.)
 • Αυτοεκτίμηση, Αυτονομία - Ανεξαρτητοποίηση
 • Προβλήματα ταυτότητας
 • Διαπροσωπικές δυσκολίες και προβλήματα σχέσεων (ερωτικές, συζυγικές, ενδοοικογενειακές, εργασιακές, φιλικές, κοινωνικές κ.α.)
 • Πένθος
 • Θεραπεία ζεύγους
 • Προβλήματα συμπεριφοράς
 • ΔΕΠ/Υ (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας) σε παιδιά, εφήβους & ενήλικες
 • Υποστήριξη μαθητών με Μαθησιακές Δυσκολίες
 • Προβλήματα στη σχέση Γονέα-Παιδιού, Οικογενειακά Προβλήματα

Photo Gallery

Εξυπηρετεί:

ΑΙΓΑΛΕΩ, ΙΛΙΟΝ, ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΧΑΪΔΑΡΙ

Wifi:

Ναι

Βρείτε μας και εδώ